Tagged: Darso

0

Lirik Lagu Darso Maribaya

Lirik Lagu Darso Maribaya Di Maribaya manehna kungsi nyarita Cenah asih ngarandaka jeung deudeuhna Najan angin nu lirih leuir datangna...

0

Lirik Lagu Darso Duriat

Lirik Lagu Darso Duriat Dina hate kuring anjeun cicing Dina hate anjeun kuring cicing Bener-bener henteu bisa ngejat Dibeungkeut ku...